Ruský okurkový salát
10 min.
Ingredience
- 400gramůOkurka salátová
- 25gramůKopr čerstvý
- Zálivka
- 2lžíceVoda pitná
- 2lžíceOcet vinný
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
770 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Z okurky odstraníme semena, případně i měkký vnitřek. Okurku nakrájíme na dílky a upravíme na mísu.
- 2Zálivka: smícháme vodu, ocet, olej, cukr, podle chuti sůl a pepř.
- 3Zálivku nalijeme na okurky, posypeme koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.