Ruský tvarohový nákyp vařený

45 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
70 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
574 mg
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh umícháme, přidáme žloutky, cukr, špetku soli, nakrájenou kandovanou pomerančovou kůru, krupici a rozpuštěné máslo. Vařečkou vše dobře rozmícháme, přidáme omyté hrozinky a kandované ovoce, nakrájené na malé kousky. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho vmícháme do tvarohové hmoty.
  • 2
    Tvarohové těsto vložíme do pudinkové formy nebo do mísy z varného skla, kterou jsme vymazali máslem a vysypali cukrem. Vaříme ve vodní lázni do ztuhnutí.
  • 3
    Nákyp podáváme horký, krájíme na porce a přeléváme malinovým sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.