Růžičková kapusta na smetaně
40 min.
Ingredience
- 500gramůKapusta růžičková
- 1,5decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka.
- 2Po okapání kapustu zalijeme smetanou a dusíme, až zcela změkne. Nakonec vmícháme máslo, pepř a sůl.
- 3Podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.