Růžičková kapusta se smetanovou omáčkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
85 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kapustičky vložíme do vařícího vývaru a dusíme doměkka.
  • 2
    Kyselou smetanu promícháme s citronovou šťávou, pepřem, solí, paprikou a majonézou. Omáčku ohříváme na mírném ohni za stálého míchání, ale nevaříme.
  • 3
    Měkkou kapustu ocedíme, urovnáme na talířky, přelijeme omáčkou a podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.