Růžový a zelený salát

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
12 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
575 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle postupu na obalu.
  • 2
    Mezitím smícháme v misce citrónovou šťávu s chilli papričkou, kterou zbavíme zrníček a nakrájíme na drobné kousky. Přidáme polovinu nakrájené čerstvé bazalky a koriandru. Dochutíme solí a pepřem. Pokapeme olejem a přimícháme majonézu. Šleháme do stavu husté směsi. Přimícháme oloupané vařené krevety.
  • 3
    Uvařené těstoviny necháme okapat a oschnout.
  • 4
    Rozpůlíme, vypeckujeme a oloupeme avokádo. Dužinu nakrájíme na kostičky. Nakrájené avokádo smícháme s těstovinami, dresingem a krevetami. Ochutnáme a popřípadě dochutíme. Můžeme servírovat posypané zbývající bazalkou a koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.