Ryba na česneku s paprikou
35 min.
Ingredience
- 5kusůKapie
- 20gramůČesnek
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej olivový
- 0,3litrVoda pitná
- 600gramůKapr obecný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
140 mg
Cukr
68 mg
Postup přípravy
- 1Nejprve očistíme kapie, které nakrájíme na půlky a necháme asi 1 hodinu v horké vodě.
- 2Kapie scedíme a rozmixujeme. Přimícháme česnek, ocet, sůl a olej.
- 3Do připravené směsi vložíme očištěné porce ryby a necháme v chladničce přibližně 2 hodiny.
- 4Porce ryby i se směsí pečeme v troubě při teplotě 200 °C zhruba 10-15 minut. Při potřebě můžeme přidat vodu na podlití.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.