Ryba na česneku s paprikou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
140 mg
Cukr
68 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve očistíme kapie, které nakrájíme na půlky a necháme asi 1 hodinu v horké vodě.
  • 2
    Kapie scedíme a rozmixujeme. Přimícháme česnek, ocet, sůl a olej.
  • 3
    Do připravené směsi vložíme očištěné porce ryby a necháme v chladničce přibližně 2 hodiny.
  • 4
    Porce ryby i se směsí pečeme v troubě při teplotě 200 °C zhruba 10-15 minut. Při potřebě můžeme přidat vodu na podlití.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.