Ryba na víně
35 min.
Ingredience
- 4lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusCitrony
- 2lžičkyPepř citronový
- 2lžičkySůl
- 4stroužkyČesnek
- 4lžíceKečup ostrý
- 250gramůPstruh
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 2decilitryOlej olivový
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 2decilitryVíno madeira
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
54 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ryby očistíme a vykucháme. Do mouky dáme sůl, pepř, červenou papriku, rozmícháme a potřeme ryby. Připravené ryby naskládáme na rozpálený olej, do kterého těsně předtím dáme na kolečka nakrájený česnek, pokapeme worcestrem a kečupem. Ryby zprudka, ale opatrně z obou stran orestujeme. Nakonec zalijeme vínem a chvilku necháme na pánvičce restovat.
- 2Na talíři dochutíme citrónovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.