Ryba na víně

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
54 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby očistíme a vykucháme. Do mouky dáme sůl, pepř, červenou papriku, rozmícháme a potřeme ryby. Připravené ryby naskládáme na rozpálený olej, do kterého těsně předtím dáme na kolečka nakrájený česnek, pokapeme worcestrem a kečupem. Ryby zprudka, ale opatrně z obou stran orestujeme. Nakonec zalijeme vínem a chvilku necháme na pánvičce restovat.
  • 2
    Na talíři dochutíme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.