Ryba na zelenině
60 min.
Ingredience
- 1kusCípal
- 1špetkaSůl
- 20mililitrůOlej olivový
- 4kusyCibulka jarní
- 1kusPetržel - nať
- 1kusMrkev kořen
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 1lžíceZázvor mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme, vykucháme a nařízneme. Mrkev a cibulky nakrájíme na nudličky, zázvor nastrouháme najemno.
- 2Rybu potřeme olejem, omáčkou a osolíme ji. Poté ji necháme třicet minut ležet v lednici.
- 3Polovinu mrkve, cibule a zázvoru dáme na alobal, na to položíme rybu a nakonec zbytek zeleniny a zalijeme marinádou.
- 4Rybu se zeleninou vaříme v parním hrnci asi dvacet minut. Před podáním rybu ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.