Ryba na zelenině

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, vykucháme a nařízneme. Mrkev a cibulky nakrájíme na nudličky, zázvor nastrouháme najemno.
  • 2
    Rybu potřeme olejem, omáčkou a osolíme ji. Poté ji necháme třicet minut ležet v lednici.
  • 3
    Polovinu mrkve, cibule a zázvoru dáme na alobal, na to položíme rybu a nakonec zbytek zeleniny a zalijeme marinádou.
  • 4
    Rybu se zeleninou vaříme v parním hrnci asi dvacet minut. Před podáním rybu ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.