Ryba s vejci na pánvi

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.
  • 3
    Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.