Ryba s vejci na pánvi
18 min.
Ingredience
- 250gramůAmur bílý
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 40gramůSádlo syrové
- 150gramůBrambory
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.
- 2Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.
- 3Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.