Ryba se zeleninou a výhonky na víně

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okouna vykucháme, očistíme a osušíme. Česnek nakrájíme na plátky, cibulky na hrubo, papriky a mrkve na nudličky, výhonky a rajčata na plátky. Do ryby na bocích uděláme několik zářezů, vetřeme do nich sůl.
  • 2
    Na wok pánvi na 80 ml oleje opékáme rybu asi čtyři minuty z každé strany doměkka. Poté je přendáme a pánev vytřeme. Nalijeme do ní zbytek oleje, přidáme zázvor, česnek, cibulky a až se rozvoní, vložíme zbytek zeleniny, trochu soli a mícháme směs tři minuty. Nakonec přidáme i zbytek přísad a po třech minutách podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.