Ryba uzená na jehlách

250 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené tresčí plátky a tresčí plátky zbavíme kůže a nakrájíme maso na větší kousky. Oloupeme krevety. V nekovové míse smícháme citronovou šťávu, citronovou kůru, olej, kopr, sůl a pepř. Rybí maso dáme do marinády a zamícháme, aby se pokrylo. Necháme marinovat 4 hodiny.
  • 2
    Ryby napichujeme na 4 jehly tak, že střídáme oba druhy tresky s krevetkami a bobkovými listy.
  • 3
    Fólii dáme na mřížku grilu, potřeme ji olejem a položíme na ni grilovací jehly. Grilujeme celkem 10 minut, podléváme zbývající marinádou a jednou otočíme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.