Ryba v těstíčku z piva s koprovou omáčkou

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2557 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
269 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
228 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kopr omyjeme, nasekáme na jemné kousky, majonézu smícháme s koprem, citronovou kůrou a šťávou, osolíme, opepříme. Pivo rozšleháme s moukou na řídké těsto. Kousky ryby poprášíme kukuřičnou moučkou, poté obalíme v těstě, přebytky těsta necháme okapat.
  • 2
    Obalenou rybu ihned osmažíme v rozpáleném oleji do zlatova. Porce ryby servírujeme s koprovou omáčkou, kterou jsme připravili z majonézy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.