Rybářská květáková polévka

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
16 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné růžičky květáku uvaříme doměkka v osolené vodě. Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme na větší kostky nakrájené rybí filé, okořeníme mletým kmínem a trochou strouhaného muškátového oříšku.
  • 2
    Podlijeme vodou, ve které jsme vařili květák, a vše krátce podusíme, přidáme mouku rozmíchanou ve vodě, povaříme a nakonec přidáme rozkvedlané vejce v mléce.
  • 3
    Do hotové polévky dáme růžičky květáku, ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.