Rybí aspik z řasy agar-agar
24 min.
Ingredience
- 250mililitrůVoda pitná
- 150mililitrůVývar rybí
- 2gramyPrášek z řasy
- 3kusyTreska filety
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
13 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
46 mg
Cukr
104 mg
Postup přípravy
- 1V hrnci zvolna zahřejeme vodu s vývarem, solí, pepřem a práškem z řasy agar-agar.
- 2Po 5 minutách zahřívání přidáme do hrnce rybí filety a pod pokličkou vaříme ještě 4 minuty.
- 3Potom směs promícháme, nalijeme do formy na aspik a pokapeme citronovou šťávou. Necháme vychladnout.
- 4Vychladlou směs uložíme do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.