Rybí aspik z řasy agar-agar

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
13 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
46 mg
Cukr
104 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zvolna zahřejeme vodu s vývarem, solí, pepřem a práškem z řasy agar-agar.
  • 2
    Po 5 minutách zahřívání přidáme do hrnce rybí filety a pod pokličkou vaříme ještě 4 minuty.
  • 3
    Potom směs promícháme, nalijeme do formy na aspik a pokapeme citronovou šťávou. Necháme vychladnout.
  • 4
    Vychladlou směs uložíme do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.