Rybí bylinková omáčka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruha vykostíme a natrháme na kousky. Bylinky jemně nasekáme. Jarní cibulku pokrájíme na kolečka i s natí.
  • 2
    Cibulku na středním ohni chvíli vaříme v másle. Přimícháme větší část bylinek a necháme je povadnout. Přimícháme rybu, ochutíme solí a citronovou šťávou, přilijeme smetanu a zahřejeme. Podáváme s čerstvě uvařenými těstovinami, posypeme zbývajícími bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.