Rybí bylinková omáčka
20 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 150gramůCibulka jarní
- 250gramůPstruh uzený
- 50gramůBylinky čerstvé - svazek
- 125mililitrůSmetana sladká 12%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pstruha vykostíme a natrháme na kousky. Bylinky jemně nasekáme. Jarní cibulku pokrájíme na kolečka i s natí.
- 2Cibulku na středním ohni chvíli vaříme v másle. Přimícháme větší část bylinek a necháme je povadnout. Přimícháme rybu, ochutíme solí a citronovou šťávou, přilijeme smetanu a zahřejeme. Podáváme s čerstvě uvařenými těstovinami, posypeme zbývajícími bylinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.