Rybí dip s tuňákem
10 min.
Ingredience
- 140gramůTuňák v oleji
- 40gramůKapary
- 80gramůOkurky nakládané
- 40gramůSardelové řezy
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 250gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
53 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
326 mg
Cukr
520 mg
Postup přípravy
- 1Tuňáka z konzervy vyklopíme do mixéru, přidáme kapary, pokrájené nakládané okurky, sardelku, přilijeme citronovou šťávu, přidáme majonézu a rozmixujeme dohladka. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme. Rybí dip je vhodný k pečené drůbeži nebo ke grilované zelenině.
- 2Před podáváním necháme dip v chladu uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.