Rybí filé dušené v zelenině

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Vše osmažíme na rozehřátém másle.
  • 2
    Porce osušeného filé rychle opečeme na rozehřátém oleji, vložíme do připravené zeleniny, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme.
  • 3
    Asi po 10 minutách přidáme mletou papriku, přilijeme smetanu a necháme přejít var.
  • 4
    Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.