Rybí filé dušené v zelenině
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej stolní
- 200gramůRajčata
- 40gramůMáslo čerstvé
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1šálekSmetana 16% (pochoutková)
- 1lžičkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 800gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Vše osmažíme na rozehřátém másle.
- 2Porce osušeného filé rychle opečeme na rozehřátém oleji, vložíme do připravené zeleniny, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme.
- 3Asi po 10 minutách přidáme mletou papriku, přilijeme smetanu a necháme přejít var.
- 4Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.