Rybí filé na česneku a paprice
20 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 200gramůMouka pšeničná hladká
- 8gramůSůl
- 2stroužkyČesnek
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
15 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
722 mg
Postup přípravy
- 1Porce filé pokapeme citronovou šťávou a dáme na 1 hodinu uležet do chladna.
- 2Mezitím prolisujeme česnek a smícháme se solí do pasty. Mouku promícháme s paprikou.
- 3Jednotlivé porce filé silně potřeme česnekovou pastou, obalíme v mouce a na rozpáleném sádle osmažíme dozlatova z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.