Rybí filé na česneku a paprice

20 min.
Maďarsko

Ingredience

    • 800gramůFilé rybí
    • 20gramůPaprika mletá sladká
    • 200gramůMouka pšeničná hladká
    • 8gramůSůl
    • 2stroužkyČesnek
    • 30mililitrůCitronová šťáva
    • 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
15 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
722 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce filé pokapeme citronovou šťávou a dáme na 1 hodinu uležet do chladna.
  • 2
    Mezitím prolisujeme česnek a smícháme se solí do pasty. Mouku promícháme s paprikou.
  • 3
    Jednotlivé porce filé silně potřeme česnekovou pastou, obalíme v mouce a na rozpáleném sádle osmažíme dozlatova z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.