Rybí filé na lasturách

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
222 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem a povaříme na hustou kaši. Jakmile je kaše hotová, odstavíme ji z ohně, přidáme vykostěnou a utřenou sardel, muškátový květ, žloutky a vykostěnou, přes vlákno nakrájenou rybu.
  • 2
    Máslem vytřeme lastury, směs do nich navaršíme, posypeme strouhaným sýrem, zakapeme máslem a zapečeme.
  • 3
    Podáváme ozdobené nasekanou petrželovou natí s dílky citrónu a toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.