Rybí filé na paprice
30 min.
Ingredience
- 700gramůFilé rybí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůMouka pšeničná hladká
- 6gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 1kusCibule
- 20gramůPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
12 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na másle osmažíme nasekanou cibuli dorůžova, přidáme papriku a krátce orestujeme.
- 2Porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vložíme na cibulový základ. Dusíme na mírném ohni asi 15 minut, až je ryba měkká a šťáva povařená.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.