Rybí filé na rozmarýnu
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 1lžičkaRozmarýn sušený
- 1lžíceVoda pitná
- 400gramůFilé rybí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
410 mg
Cukr
79 mg
Postup přípravy
- 1Plátky rybího filé osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do menšího pekáčku. Pekáček jsme si předtím vymazali olivovým olejem. Přidáme lžíci vody, posypeme sušeným rozmarýnem a pekáček zakryjeme. Nemáme-li pokličku, použijeme alobal.
- 2Pečeme v troubě při středních teplotách asi 25 minut. Po 15 minutách však sundáme alobal a necháme dopéct odkryté.
- 3Na talíři plátky filé polijeme vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.