Rybí filé na rozmarýnu

30 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
410 mg
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky rybího filé osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do menšího pekáčku. Pekáček jsme si předtím vymazali olivovým olejem. Přidáme lžíci vody, posypeme sušeným rozmarýnem a pekáček zakryjeme. Nemáme-li pokličku, použijeme alobal.
  • 2
    Pečeme v troubě při středních teplotách asi 25 minut. Po 15 minutách však sundáme alobal a necháme dopéct odkryté.
  • 3
    Na talíři plátky filé polijeme vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.