Rybí filé pečené se sýrem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
21 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
84 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr najemno nastrouháme. Petrželku omyjeme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.
  • 2
    Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky, opepříme a osolíme.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme 60 g másla a kousky ryby na něm ze všech stran prudce opečeme, pak je vyjmeme, obalíme v nastrouhaném sýru a vložíme do zbytkem másla vymazané zapékací mísy nebo pekáče. Podlijeme je pivem a pečeme přibližně 10 minut v předehřáté troubě. Opečenou rybu pak na talíři podle chuti osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.