Rybí filé po kavkazsku
40 min.
Ingredience
- 30gramůPaprika mletá sladká
- 20gramůSůl
- 120gramůTuk
- 400mililitrůVoda pitná
- 1500gramůFilé z aljašské tresky
- 80gramůČesnek
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
390 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a ve vymaštěném pekáči upečeme doměkka.
- 2Ze zbylého tuku a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku. Přidáme mletou papriku, rozetřený česnek, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Dobře provaříme.
- 3Při podávání filé přeléváme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.