Rybí filé po kavkazsku

40 min.
Ruská federace

Ingredience

    • 30gramůPaprika mletá sladká
    • 20gramůSůl
    • 120gramůTuk
    • 400mililitrůVoda pitná
    • 1500gramůFilé z aljašské tresky
    • 80gramůČesnek
    • 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
390 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a ve vymaštěném pekáči upečeme doměkka.
  • 2
    Ze zbylého tuku a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku. Přidáme mletou papriku, rozetřený česnek, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Dobře provaříme.
  • 3
    Při podávání filé přeléváme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.