Rybí filé po mexicku
40 min.
Ingredience
- 150gramůRýže loupaná
- 800gramůOkouník mořský
- 50gramůRýže neloupaná (Natural)
- 1kusCitrony
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1kusAvokádo
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 1kusKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
643 mg
Postup přípravy
- 1Oba druhy rýže uvaříme zvlášť v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Omyté a osušené porce filé z okouna osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka opečeme na másle.
- 3Avokádo rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu na jemno nakrájíme. Smícháme ji s okapanou rýží.
- 4Filé upravíme na talíře a ozdobíme plátky citronu a snítkou kopru.
- 5Podáváme s avokádovou rýží a můžeme doplnit tvarohovým dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.