Rybí filé po mexicku

40 min.
Mexiko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
643 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oba druhy rýže uvaříme zvlášť v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Omyté a osušené porce filé z okouna osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka opečeme na másle.
  • 3
    Avokádo rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu na jemno nakrájíme. Smícháme ji s okapanou rýží.
  • 4
    Filé upravíme na talíře a ozdobíme plátky citronu a snítkou kopru.
  • 5
    Podáváme s avokádovou rýží a můžeme doplnit tvarohovým dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.