Rybí filé s pikantní omáčkou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na lžíci másla opečeme po obou stranách osolené file a pokapané octem.
  • 2
    V jiném kastrole zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a osmahneme na světlou jíšku. Zalijeme po trochách mlékem, vymícháme do hladka a necháme povařit 10 - 15 minut. Jakmile je hotová, přecedíme ji na opečenou rybu a pokrm necháme ještě 15 minut na teple. Již však nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.