Rybí filé s vejci
35 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 300gramůFilé rybí
- 2kusyVejce slepičí
- 40mililitrůMléko odtučněné
- 10gramůPažitka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
465 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, nadrobno nasekané filé. Osolíme a dusíme doměkka.
- 2Na měkké maso nalijeme vejce rozkvedlaná v troše mléka a necháme je ztuhnout. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.