Rybí filé s žampiony pečené v alobalu

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
  • 2
    Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
  • 3
    Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.