Rybí filé s žampiony pečené v alobalu
30 min.
Ingredience
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
- 400gramůŽampiony čerstvé
- 80gramůSýr Parmezán
- 100gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
- 2Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a přidáme plátek másla. Alobal pevně uzavřeme, vložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
- 3Upečené filé opatrně přeložíme z alobalu na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.