Rybí filé se šunkou a sýrem
30 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 100gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusCitrony
- 2kusyVejce slepičí
- 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 4lžíceStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
100 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
624 mg
Postup přípravy
- 1Šunku a tvrdý sýr nakrájíme na plátky.
- 2Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Vždy mezi dva plátky ryby vložíme plátek šunky a sýra, obalíme je postupně v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
- 3V pánvi rozehřejeme olej, obalené ryfí filé v něm osmažíme z obou stran dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.