Rybí filé se šunkou a sýrem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
100 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku a tvrdý sýr nakrájíme na plátky.
  • 2
    Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Vždy mezi dva plátky ryby vložíme plátek šunky a sýra, obalíme je postupně v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, obalené ryfí filé v něm osmažíme z obou stran dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.