Rybí filé se žampiony a jablky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
11 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli stát. Potom filé osolíme, opepříme a osmahneme na rozškvařené slanině nakrájené na kostičky.
  • 2
    Porce urovnáme do máslem vymazané zapékací formy, poklademe plátky očištěných žampionů a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 3
    Měkké filé vyjmeme a do šťávy vložíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a omytá, na plátky nakrájená jablka. Osolíme a lehce podusíme.
  • 4
    Porce filé upravíme na talíře a obložíme směsí jablek, žampionů, slaniny a cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.