Rybí filé smažené přírodní

11 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
68 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme, opepříme a okmínujeme.
  • 2
    V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme trošku oleje, vložíme porci filé a zprudka osmažíme z obou stran do zlatova.
  • 3
    Usmažené filé přendáme na talíř a ozdobíme plátkem citronu.
  • 4
    Ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 8. 2015
Rybí filé smažené přírodní
Úprava rybího filé, které mám nejraději. Používám celý kmín a jsem zvyklá filé před opečením lehce obalit v hladké mouce. Je to příjemné a lehké jídlo, jako přílohu jsem měla brambory i se slupkou vařené v páře a zeleninový salát. Na dozdobení plátkem citronu jsem zapomněla 😔, mí hladoví strávníci byli nedočkaví.😉