Rybí filé v pivním těstíčku
16 min.
Ingredience
- 100lžicMouka pšeničná hladká
- 600gramůFilé rybí
- 120mililitrůOlej rostlinný
- Na těstíčko
- 100gramůMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,5lžičkaKypřicí prášek do pečiva
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
32 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 mg
Vápník
945 mg
Postup přípravy
- 1Těstíčko připravíme rozšleháním mouky s práškem do pečiva, s octem, pivem a solí.
- 2Rybí filé obalíme v mouce, poté namáčíme v těstíčku a usmažíme v rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.