Rybí filé v zeleninové směsi

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
13 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a očistíme dva malé pórky, mrkev, kedlubnu a nakrájíme na jemné špalíky. Žampiony pokrájíme na tenké plátky. Rozehřejeme olej v hrnci a zeleninu a žampiony na něm orestujeme. Zalijeme zeleninovým vývarem a výrazně dochutíme solí a česnekem.
  • 2
    Očistíme rybu, osolíme a pokapeme ji citronovou šťávou. Rybu rozdělíme na rovnoměrné kousky a maximálně 4 minuty vaříme na lehce vařícím zeleninovém základu.
  • 3
    Natrháme rozmarýn a posypeme jím dva talíře, na ně vložíme rybu v zeleninovém těstíčku a zasypeme nahrubo namletým červeným pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.