Rybí filé zapékané s cibulí
40 min.
Ingredience
- 5kusůCibule
- 3lžíceOlej rostlinný
- 600gramůFilé rybí
- 60gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaSůl
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozložíme do zapékací mísy s rozehřátým olejem a mírně osmahneme. Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme mletou paprikou a položíme na cibulový základ. Zalijeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem, vložíme do středně vyhřáté trouby a zapékáme asi 20 minut. Při podávání každou porci posypeme nakrájenou pažitkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.