Rybí filé zapékané s cibulí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozložíme do zapékací mísy s rozehřátým olejem a mírně osmahneme. Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme mletou paprikou a položíme na cibulový základ. Zalijeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem, vložíme do středně vyhřáté trouby a zapékáme asi 20 minut. Při podávání každou porci posypeme nakrájenou pažitkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.