Rybí filety na hořčici
40 min.
Ingredience
- 900gramůOkoun - filety
- 40gramůHořčice gurmánská
- 200gramůCibule
- 15gramůSůl
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 800mililitrůVývar zeleninový
- 3gramyPepř černý celý
- 3gramyNové koření celé
- 2gramyBobkový list
- 30gramůJíška hotová světlá
- 600gramůBrambory vařené
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme hořčicí. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme, vložíme filety a zprudka osmažíme z obou stran, podlijeme vývarem, přidáme nové koření, bobkový list, pepř a podusíme 15 minut. Filety vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, povaříme 5 minut a odstavíme. Před podáváním nezapomeneme vyndat koření.
- 2Filety upravíme na talíře, doplníme vařenými bramborami a přelijeme omáčkou z pánve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.