Rybí filety na hořčici

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme hořčicí. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme, vložíme filety a zprudka osmažíme z obou stran, podlijeme vývarem, přidáme nové koření, bobkový list, pepř a podusíme 15 minut. Filety vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, povaříme 5 minut a odstavíme. Před podáváním nezapomeneme vyndat koření.
  • 2
    Filety upravíme na talíře, doplníme vařenými bramborami a přelijeme omáčkou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.