Rybí Hydebaradi

60 min.
Indie

Postup přípravy

  • 1
    Rybu zbavíme nečistot a naporcujeme ji. Na suché pánvi opečeme cibuli, koriandr, červené chilli, polovinu semínek kmínu, sezamová semínka a nastrouhané kokosové dužiny. Když je směs opečená, důkladně ji rozemeleme, až vznikne hustá kaše.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, posypeme zbývajícím kmínem a špetkou assafoetidu. Na koření položíme kořeněnou kaši a důkladně osmažíme, zalijeme šťávou z tamarindu, posypeme špetkou soli. Necháme vařit cca 10 minut, následně vložíme do omáčky naporcovanou rybu a necháme péct, dokud není řádně propečená a měkká. Ozdobíme lístky koriandru a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.