Rybí karbanátky s mangem

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
26 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Toastový chléb nakrájíme na kostičky, dáme do mísy a zalijeme smetanou. Chilli papričku zbavíme semínek a na jemno ji nasekáme. Koriandr nasekáme nahrubo, zázvor oloupeme a prolisujeme lisem na česnek. Filety nakrájíme na kostičky a rozdrtíme v kuchyňském robotu. Přidáme toastový chléb, vejce a žloutek a také kořenící přísady chilli, koriandr, šťávu z limetky a zázvor. Promícháme, vytvarujeme osm karbanátků, které dáme na 30 minut do chladničky. V mezičase oloupeme mango, dužninu uvolníme od pecky a nakrájíme na plátky.
  • 2
    V pánví rozehřejeme olej a 20 g másla a rybí karbanátky z každé strany 5 minut dozlatova opékáme. Mango opečeme na zbývajícím másle na druhé pánví, ochutíme červeným pepřem a octem a rozložíme na talíře, na něj položíme rybí karbanátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.