Rybí karbanátky se sýrem

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
329 mg
Cukr
544 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené rybí maso nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V míse s mlékem namočíme žemli, kterou po 2 minutách vyjmeme a vymačkáme z mléka.
  • 3
    Žemli nakrájíme a smícháme s připravenou rybou, přimícháme žloutek, citrónovou kůru, sýr a sůl.
  • 4
    Z hotové směsi vyválíme pár malých šišek, které obalíme ve strouhance.
  • 5
    Šišky smažíme za stálého otáčení na oleji přibližně 3 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.