Rybí karbanátky se sýrem
13 min.
Ingredience
- 250gramůKapr obecný
- 1kusŽemle tuková
- 1kusVejce slepičí
- 3decilitryMléko polotučné
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 4lžíceStrouhanka
- 4lžíceOlej rostlinný
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
329 mg
Cukr
544 mg
Postup přípravy
- 1Uvařené rybí maso nakrájíme na malé kousky.
- 2V míse s mlékem namočíme žemli, kterou po 2 minutách vyjmeme a vymačkáme z mléka.
- 3Žemli nakrájíme a smícháme s připravenou rybou, přimícháme žloutek, citrónovou kůru, sýr a sůl.
- 4Z hotové směsi vyválíme pár malých šišek, které obalíme ve strouhance.
- 5Šišky smažíme za stálého otáčení na oleji přibližně 3 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.