Rybí karí
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyChilli paprička
- 3lžíceHořčice plnotučná
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1hrnekOlej stolní
- 1lžičkaKari koření
- 1špetkaZázvor mletý
- 1500gramůKapr obecný
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
940 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
81 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
407 mg
Cukr
918 mg
Postup přípravy
- 1Kapra očistíme a naporcujeme. Maso osolíme, posypeme kari kořením, zázvorem, kmínem a po obou stranách potřeme hořčicí.
- 2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nasekané chilli papričky osmahneme na oleji. Přidáme porce kapra, opražíme po obou stranách a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.
- 3Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.