Rybí knedlíčky do polévek
35 min.
Ingredience
- 4lžíceMléko polotučné
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCibule
- 1,5kusyŽemle tuková
- 350gramůFilé z aljašské tresky
- 1litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
297 mg
Cukr
781 mg
Postup přípravy
- 1Filé uvaříme v mírně osolené vodě doměkka a umeleme spolu s oloupanou cibulí a v mléce namočenou žemlí. Vše promícháme, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme rozšlehané vejce.
- 2Z promísené hmoty tvarujeme kulaté knedlíčky, které dále zaváříme.
- 3
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.