Rybí kotlík se zeleninou
45 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 2kusyMrkev kořen
- 500gramůBrambory vařené ve slupce
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPórek
- 2kusyCeler řapíkatý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 75gramůAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kousky.
- 2Omyté filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, očištěnou zeleninu krájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na půlkolečka.
- 3V pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a necháme ji vyškvařit. Přidáme filé, brambory a zeleninu. Pod pokličkou vše dusíme asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.