Rybí kotlík se zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Omyté filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, očištěnou zeleninu krájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na půlkolečka.
  • 3
    V pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a necháme ji vyškvařit. Přidáme filé, brambory a zeleninu. Pod pokličkou vše dusíme asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.