Rybí noky z jesetera a lososa
15 min.
Ingredience
- 250gramůJeseter uzený
- 50gramůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůKopr čerstvý
- 50gramůLososový kaviár Keta
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
407 mg
Cukr
558 mg
Postup přípravy
- 1Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.
- 2Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.