Rybí noky z jesetera a lososa

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
407 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.
  • 2
    Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.