Rybí pánev se zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a pokrájíme na tenké, úzké kousky.
  • 2
    Celer, mrkev, papriky a cibuli očistíme, nakrájíme na nudličky.
  • 3
    V pánvi na rozehřátém másle podusíme připravenou zeleninu, přilijeme 150 ml vývaru, pod pokličkou zvolna vaříme asi 5 minut.
  • 4
    Kousky filé posypeme lístky řeřichy (nebo kerblíku) a přidáme do pánve.
  • 5
    Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.