Rybí pánev se zeleninou
30 min.
Ingredience
- 4kusyMrkev kořen
- 2lžíceCitronová šťáva
- 3kusyCeler řapíkatý
- 2kusyCibulka jarní
- 750gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 150mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceŘeřicha
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a pokrájíme na tenké, úzké kousky.
- 2Celer, mrkev, papriky a cibuli očistíme, nakrájíme na nudličky.
- 3V pánvi na rozehřátém másle podusíme připravenou zeleninu, přilijeme 150 ml vývaru, pod pokličkou zvolna vaříme asi 5 minut.
- 4Kousky filé posypeme lístky řeřichy (nebo kerblíku) a přidáme do pánve.
- 5Podáváme s různě upravenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.