Rybí paštika s muškátovým oříškem

60 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
18 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
366 mg
Cukr
999 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné rybí filé omyjeme a rozdrtíme do misky. Přidáme rozemletý maces, potom oloupanou, drobně nakrájenou cibulí. Rozklepneme vejce, muškátový oříšek. Dochutíme solí, pepřem, nakonec vlijeme 1 dl oleje a dobře promícháme.
  • 2
    Vhodný pekáček vymažeme olejem, do kterého vložíme připravenou směs. Pekáček vložíme do předehřáté trouby a při střední teplotě pečeme paštiku dozlatova 35-40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.