Rybí pěna
40 min.
Ingredience
- 300gramůFilé rybí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 0,5litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
20 mg
Cukr
71 mg
Postup přípravy
- 1Rybu upečeme, vykostíme a jemně umeleme na strojku. Přidáme bílek, osolíme, opepříme a prolisujeme.
- 2Směs dáme do hlubší nádoby a postavíme ji na rozdrcený led. Postupně po lžících přidáváme smetanu a šleháme do zhoustnutí.
- 3Podáváme dobře vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.