Rybí pěna
15 min.
Ingredience
- 600gramůCandát obecný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusPaprika červená
- 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 0,5lžičkaSůl
- Na ozdobení
- 1kusRajčata
- 1kusPaprika zelená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
925 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Pečené ryby vykostíme, dáme do vhodné vysoké nádoby. Přidáme máslo, nakrájenou červenou papriku, smetanu a vše šlehačem vyšleháme na pěnu.
- 2Ochutnáme a podle chuti osolíme, opepříme, vložíme bílek, přilijeme smetanu a ještě jednou prošleháme na hustou pěnu.
- 3Vložíme do lednice vychladnout. Těsně před podáváním ozdobíme plátky rajčat a zelené papriky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 4. 2017
Rybí pěna
Výborná a zdravá pěna 😁