Rybí pěna

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
925 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené ryby vykostíme, dáme do vhodné vysoké nádoby. Přidáme máslo, nakrájenou červenou papriku, smetanu a vše šlehačem vyšleháme na pěnu.
  • 2
    Ochutnáme a podle chuti osolíme, opepříme, vložíme bílek, přilijeme smetanu a ještě jednou prošleháme na hustou pěnu.
  • 3
    Vložíme do lednice vychladnout. Těsně před podáváním ozdobíme plátky rajčat a zelené papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 4. 2017
Rybí pěna
Výborná a zdravá pěna 😁