Rybí pěna se salátem
30 min.
Ingredience
- 1kusŽelatina
- 2kusyLimetka
- 200gramůLosos uzený
- 200gramůSýr smetanový tavený 45%
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusSalát hlávkový
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
706 mg
Postup přípravy
- 1Do mixéru si vymačkáme jednu limetku, přidáme na kousky pokrájenou rybu, smetanu a sýr. Vše rozmixujeme a dochutíme pepřem a solí dle vlastní chuti.
- 2Stranou si do misky připravíme želatinu s vodou dle návodu na jejím obalu. Počkáme, až želatina ztuhne, přidáme ji do rybí pěny a pořádně promícháme vidličkou. Vše pak dáme cca na 15 minut do chladničky odležet.
- 3Mezitím si můžeme omýt listy salátu. Na každý list pak dáme jednu lžičku rybí pěny a vše ještě zakápneme šťávou z druhé limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.