Rybí pěna se salátem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
706 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru si vymačkáme jednu limetku, přidáme na kousky pokrájenou rybu, smetanu a sýr. Vše rozmixujeme a dochutíme pepřem a solí dle vlastní chuti.
  • 2
    Stranou si do misky připravíme želatinu s vodou dle návodu na jejím obalu. Počkáme, až želatina ztuhne, přidáme ji do rybí pěny a pořádně promícháme vidličkou. Vše pak dáme cca na 15 minut do chladničky odležet.
  • 3
    Mezitím si můžeme omýt listy salátu. Na každý list pak dáme jednu lžičku rybí pěny a vše ještě zakápneme šťávou z druhé limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.