Rybí polévka Bagration
85 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý celý
- 110gramůMáslo čerstvé
- 100gramůMouka pšeničná hladká
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 750mililitrůVoda pitná
- 500gramůRybí hlavy
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybí hlavy ze sladkovodních ryb dobře omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme, přidáme oloupanou cibuli překrájenou na čtvrtky a vše vaříme 30 minut.
- 2Vývar přecedíme a obereme maso z kostí.
- 3Z mouky a 60 g másla připravíme světlou jíšku, kterou přelijeme rybím vývarem, do kterého vložíme obrané rybí maso.
- 4Žampiony oloupeme, rozkrájíme na plátky, opečeme na 50 g másla a vložíme i s vypečenou šťávou a tukem do hotové polévky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.