Rybí polévka s avokádem
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 2kusyLimetka
- 750mililitrůVývar rybí
- 1lžíceJíška instantní
- 1kusAvokádo
- 1lžičkaChilli omáčka
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžičkaSůl
- 400gramůTreska mražená
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a očištěné, na nudličky nakrájené papriky smažíme na oleji asi 5 minut. Zalijeme rybím vývarem a povaříme dalších 5 minut.
- 2Potom přidáme očištěnou, nakrájenou tresku a limetkovou šťávu. Povaříme asi 3 minuty, zahustíme jíškou a ještě chvíli povaříme. Polévku dochutíme pepřem a solí a rozdělíme do talířů.
- 3Každou porci ozdobíme plátky oloupaného avokáda, dílkem omyté limetky a okořeníme kapkou chilli omáčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.