Rybí polévka s rajčaty a fenyklem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli a rozmačkaný česnek. Smažíme ještě 5 minut a přidáme fenykl. Po 1/2 minutě vmícháme vývar, rajčata, víno a omyté, neoloupané brambory nakrájené na kostičky. Vše zvolna povaříme asi 15 minut.
  • 2
    Nakonec do polévky vložíme očištěné, na dílky nakrájené porce tresky. Přisypeme nasekanou petrželku, krátce povaříme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.