Rybí polévka s vínem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Rybu vyjmeme, maso obereme, pokrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Hlavu s kostrou vyhodíme. Polévku ochutíme vínem Madeira, zahustíme jíškou, přidáme kousek másla, chvilku povaříme a můžeme podávat.
  • 2
    Tato polévka výborně chutná s topinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.